Pro Parents komt graag in gesprek met een

Allround marketingcommunicatie-professional

Pro Parents is een jonge social enterprise met grote ambities. We werken aan een door onderzoek gedreven innovatie binnen het thema werk en ouderschap. Dat doen we met partners in bedrijfsleven, zorg, overheid en wetenschap.

Praktisch vertaalt zich dit naar een programma dat werkgevers helpt om hun ontwikkeling als family friendly firm te versnellen en oudervriendelijk HR-beleid onderdeel van hun DNA te maken.

Op een hoger niveau gaat het om een game changing vernieuwing in het denken rond werk en ouderschap, met sociaal-maatschappelijke effecten en impact op volksgezondheid en economie.

Voor de implementatie en aansturing van onze marketingcommunicatie op verschillende niveaus komen we graag in gesprek met een allround marketingcommunicatie-professional.

Je bent een ervaren en allround marcom-professional die zich kan inleven en/of ervaring heeft in communicatie met doelgroepen in zorg, overheid en bedrijfsleven, maar ook de doelgroep werkende ouders.

Je bent in staat om een door directie en adviseurs ontwikkelde communicatiestrategie te vertalen naar praktische uitvoering, en daarin de continuïteit en targets te bewaken.

In die implementatie ben je vaak zelf hands-on betrokken, bijvoorbeeld met het schrijven van teksten, beheer van de website, opstellen en verzenden van nieuwsbrieven en social media management.

Daarnaast stuur je waar nodig externe specialisten aan zoals (web)designers, tekstschrijvers, drukkers, etc., en zorg je dat planningen worden gehaald en afspraken nagekomen.

Je haalt proactief informatie uit de organisatie als je die nodig hebt, bijvoorbeeld bij trainers en account/projectmanagers, en signaleert communicatiekansen op basis van berichtgeving in de media.

Je werkt zelfstandig en bent een volwassen sparring partner voor de directie en strategische adviseurs. Ook kun je overweg met de dynamiek die hoort bij een kleine en snelbewegende organisatie.

Concrete invulling

De werkzaamheden en samenwerking kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. We staan open voor jouw ideeën daarover. We zoeken een professional die zich op termijn voor meerdere dagen per week aan Pro Parents kan en wil verbinden. Pro Parents is gevestigd in het duurzame bedrijvenverzamelgebouw ‘Zuidpark’ in Amsterdam, maar ook werken op afstand is mogelijk.

Meer weten?

We zien je bericht graag tegemoet via onderstaand formulier. Je ontvangt snel een reactie.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.