Je beste voorbereiding op een gezonde combinatie van werk en gezin

Als professional opereer je op hoog niveau. Dan komt de dag dat je samen voor een gezin gaat. Je leven wordt anders, uitdagender. Je wilt het beste voor je kind, goed voor jezelf zorgen maar ook je carrière bewaken. Je vraagt je af: hoe ga ik het allemaal doen? 

Onze competentieontwikkeling vinden we de normaalste zaak van de wereld. We investeren er duizenden euro’s in, en onze werkgevers vaak ook. Maar bij een van de grootste uitdagingen in ons leven – het ouderschap – springen we gewoon in het diepe. Dat kun je ook anders doen, met onze trainingen of coaching.

Hoe combineer je het opvoeden van je kinderen met werkend ouderschap? Wat is het effect op de relatie met je werkgever? En hoe pak je ouderschap net zo succesvol aan als andere aspecten in je leven?

Pro Parents biedt je het gereedschap om ouderschap, opvoeding en de relatie met werk effectief te combineren. Met theorie, praktijkervaringen en handvatten bereiden we je goed voor op de nieuwe situatie. Zo ontwikkel je de vaardigheden om de juiste keuzes te maken. Onze trainingen en coaching spreken je eigen ontwikkelpotentieel aan en versterken je persoonlijke effectiviteit.

Je krijgt antwoord op vragen als:

  • hoe bewaak ik m’n grenzen, thuis en op het werk?
  • hoe ga ik om met loyaliteiten en schuldgevoelens?
  • hoe blijf ik authentiek en bij mezelf?
  • hoe handel ik buiten m’n eigen comfortzone?
  • hoe doe ik wat nodig is, wanneer het nodig is?

‘Iedereen weet hoe baby’s worden gemaakt, maar niemand vraagt zich af hoe ouders worden gemaakt.’ Remco Claassen – expert leiderschap & effectiviteit

Je gaat een stap maken in je zelfkennis en zelfbewustzijn. Je krijgt inzichten en de tools om je ouderschap bewust en realistisch in te vullen – en tegelijk een duurzaam goede relatie met je werkgever te creëren.

Masterclass
Werkende Ouders

Al je eerste vragen beantwoord

Keep calm and come to the Masterclass.

Tips en kennis waar je direct wat mee kan.

Programma
Aanstaande Ouders

We loodsen je erdoorheen

Je voorbereiding op en persoonlijke groei in je werkend ouderschap.

Individuele
Coaching

Persoonlijke begeleiding

In een op maat gesneden traject helpen we je precies waar je het nodig hebt.

Meteen op de hoogte van nieuwe startdata?

arrow-left-upOp onze site publiceren we nieuwe startdata van onze Masterclass en het programma Aanstaande Ouders. Wil je direct bericht ontvangen bij nieuwe startdata?

Laat hiernaast je e-mailadres achter, dan ben je de eerste die het weet.

Laat me de nieuwe startdata weten zodra ze bekend zijn:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.