Voor ouders

Uitdaging

Als professional opereer je op hoog niveau. Toch weet je werk en privé 
prima met elkaar te verbinden. Dan komt de dag dat je samen voor een gezin gaat. Je leven wordt anders; uitdagender. Je vraagt je af: Hoe ga ik het allemaal doen?

.

Visie

Stel je voor… Je kijkt met plezier uit naar de komst van je kindje. En hebt vertrouwen dat het goed komt met je carrière. Dat je grip op de situatie hebt en goed bent voorbereid op de toekomstige veranderingen. Zo geef je jouw kind, jezelf en je partner een goede start.

.

Oorzaak

Je wilt het beste voor je kind en het beste voor je carrière, maar je hebt weinig rolmodellen. Misschien werkten je ouders niet allebei. We leven in een andere tijd. Toch worden ouders nog nauwelijks voorbereid en ondersteund. Goed ouderschap gaat niet vanzelf.

.

Oplossing

Als het aan Pro Parents ligt is de vertwijfeling voorbij. Met onze begeleiding en advies kun je jouw nieuwe levensfase goed managen. In vier middagen combineren we theoretische inzichten met praktische tips. Zo kun je later steeds terugvallen op waardevolle inzichten en kennis.

Voor werkgevers

Uitdaging

Ouderschap is een van de knelpunten in je bedrijf. Jong talent wil weten wat je kunt bieden als ze een kinderwens hebben. Door hun thuissituatie zijn jonge vaders en moeders echter tijdelijk minder gefocust en minder productief. Ook zie je hoe concurrenten dit onderwerp aanpakken.

.

Visie

Stel je voor… Je staat bekend als dé aantrekkelijke werkgever voor jong talent. Je medewerkers zijn loyaal en het verzuim door gezin gerelateerde stress is minimaal. De organisatie is divers en de samenhang tussen teams optimaal. Medewerkers en hun gezin zijn gelukkig.

.

Oorzaak

Natuurlijk begrijp je dat het lastig is voor jonge professionals om hun high performance werkomgeving ineens met een baby te verenigen. In een competitieve omgeving is het eigenlijk ‘not done’ hierover te praten. Hoe zet je dit thema op de agenda en bied je effectieve steun?

.

Oplossing

Geef aanstaande ouders ruimte en ondersteun ze. Dit vraagt een minimale investering aan training en coaching. In vier middagen combineren we theoretische inzichten met praktische oefeningen. Dan kunnen vrouwen doorstromen en bindt je talent op de lange termijn.product2

Training

Combineren van werk en gezin heeft twee grote uitdagingen. Hoe vind je een nieuw levensritme? Dat is management. En hoe ga je om met de emoties die loskomen? Ofwel persoonlijke effectiviteit. We helpen je die uitdagingen aan te gaan met 40 jaar theoretische kennis en knowhow, en praktische tips. Je gaat dus echt aan de slag met je werk en gezin.

 

 

product1

Giftbox

Is het hoge woord eruit? Fijn dat je een meedenkende werkgever hebt. Zodra je het nieuws bekend maakt, ontvang je onze giftbox van je werkgever. Je krijgt dan de eerste tips en je jaarprogramma gaat van start rond de 20 weken zwangerschap. Ook krijg je een eerste must have voor de kleine.

Voor werkgevers: fijn dat je een mooi cadeau kan geven als je zegt ‘gefeliciteerd’. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

product3

Werkboek deelnemers

Ben je de hele dag online?

Tip 1: Doe regelmatig een digitale detox.

Daarom is ons werkboek gewoon een echt boek. Zo heb je alle werkvormen uit het hele programma praktisch bij elkaar. En ruimte om al je learnings op te schrijven en toe te passen. En natuurlijk later terug te lezen.

 

Meteen op de hoogte van nieuwe startdata?

arrow-left-upOp onze site publiceren we nieuwe startdata van onze masterclass en het programma Aanstaande Ouders. Wil je direct bericht ontvangen bij nieuwe startdata?

Laat hiernaast je e-mailadres achter, dan ben je de eerste die het weet.

Laat me de nieuwe startdata weten zodra ze bekend zijn:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.