Joyce Knappe nominatie VIVA400 Wereldverbeteraar

Joyce Knappe nominatie VIVA400 Wereldverbeteraar
Joyce Knappe nominatie VIVA400 Wereldverbeteraar

Tijdens de 10-de editie van de Viva400 is Joyce Knappe, oprichter van Pro Parents, genomineerd voor de VIVA400 in de categorie Wereldverbeteraars. Op deze lijst staan ambitieuze, ondernemende vrouwen die volgens VIVA400 altijd bezig zijn om de wereld een beetje mooier en duurzamer te maken.

Met haar bedrijf Pro Parents biedt Joyce Knappe een nieuw perspectief op werkend ouderschap. Daarin spelen work-life balance aspecten een rol, maar dan in een veel groter en breder verband.

Volgens VIVA400 bereikt Joyce met haar hands on-mentaliteit grootse dingen met weinig mensen en middelen. En weet ze met haar visie en gedrevenheid mensen aan haar te binden. Een plek op de lijst verdien je als je het afgelopen jaar het verschil hebt weten te maken. Pro Parents’ concept ‘Ouderschap op de Werkvloer’ is verkozen tot meest vernieuwende idee tijdens de conferentie Arbeid & Zorg van de Ministeries en de Sociaal Economische Raad. Joyce vermelding op de TheNextWomen to Watch-lijst onderstreept de relevantie van het thema waar zij zich dagelijks voor inzet.

Ondersteun jij onze missie? Vind je ook dat Joyce opgenomen moet worden in de VIVA400 categorie Wereldverbeteraars? Breng dan je stem uit!
Stemmen kan tot en met dinsdag 31 oktober.

Over de auteur

Joyce is expert werkend ouderschap en founder van Pro Parents. Ze is moeder van een dochter en een zoon, op de basisschool. Als bedrijfsantropoloog en opvoedkundige deed Joyce onderzoek naar identiteit en organisatiecultuur, met specialisaties in professionele identiteit en coping-strategieën.

Een reactie op “Joyce Knappe nominatie VIVA400 Wereldverbeteraar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *