Masterclass Werkende Ouders

Ontdek wat écht belangrijk is – en ga ermee aan de slag

Er komt heel wat op je af zodra je een drukke baan combineert met een gezin. Kiezen tussen je kind, je baas en jezelf: werkende ouders, maar ook aanstaande ouders met ambitie worstelen ermee. Natuurlijk wil je je ouderschap net zo goed aanpakken als de andere aspecten in je leven… maar hoe hou je alles in balans?

Je ontdekt het tijdens onze Masterclass Werkende Ouders, onderdeel van het door Pro Parents ontwikkelde, wetenschappelijk onderbouwde programma dat (aanstaande) werkende ouders support biedt.

In deze Masterclass gaan we het hebben over:

 • Wat betekent het écht om een werkende ouder te zijn?
 • Wat doen stress en groei met je?
 • Wat is belangrijk voor jou, je kind, je partner en hoe past werk daarin?
 • Hoe bewaak je je grenzen – thuis en op je werk?
 • Hoe breng je focus aan?
 • Hoe ga je om met loyaliteiten en schuldgevoelens?

Je gaat een stap maken in je zelfkennis en zelfbewustzijn. Je krijgt inzichten en de tools om je ouderschap bewust en realistisch in te vullen – en tegelijk een duurzaam goede relatie met je werkgever te creëren.

“Allereerst was de masterclass qua structuur en presentatie de meest prettige bijeenkomst van de dag, dus bedankt daarvoor! Erg verhelderend om op de manier ‘gletsjer, stuwdam, meer’ het reilen en zeilen van ons gezin te bekijken, en te leren waar je bij een stroef verloop het best je pijlen op kunt richten.”

Deelnemer Masterclass op Negenmaandenbeurs, moeder van 3 kinderen

Voor wie is deze Masterclass?

Deze Masterclass is voor werkende ouders, aanstaande ouders en young professionals met een kinderwens. Met 40 jaar wetenschappelijke know-how en praktijkervaring geven de trainers van Pro Parents je inzicht in de kenmerken van deze levensfase en het gereedschap om daarin focus aan te brengen. Je krijgt dus eye-openers én handvatten om er handen en voeten aan te geven.

Wat ga je ontdekken?

Het ritme van een baby is lastig te verenigen met een intensieve baan. Toch is het niet nodig dat je voortdurend het gevoel hebt te moeten kiezen tussen je werk en je gezin. Of onzeker te zijn over je keuzes in deze fase van je leven.

In onze Masterclass Werkende Ouders ontdek je:

 • Wat is écht belangrijk en wat voor ouder wil je zijn?
 • Hoe breng je focus aan: niet harder rennen maar gericht omgaan met je energie
 • Ervaringen te delen met andere ouders
 • Wat er nodig is voor een begripvolle, realistische relatie met je werkgever

Van wie ga je het horen?

Joyce Knappe
Joyce is expert Werkend Ouderschap en initiatiefnemer en directeur van Pro Parents. Ze is moeder van een dochter en een zoon op de basisschool.

Marloes Pelders
Marloes is ervaren pedagoog, Infant Mental Health Specialist i.o. en trainer. Zij is moeder van twee jongens op de basisschool.

“Joyce vertelt met passie en op boeiende manier over de onderlinge relaties in een gezin. Als toekomstig ouder heb ik mooie nieuwe inzichten gekregen hoe een stabiel, gelukkig gezin te krijgen en te behouden. Top presentatie, dank voor de inzichten!”

Bart Reijers, aanstaande vader en afdelingsmanager SNS Bank en FinanCenter

Wat is je investering?

De prijs van de Masterclass is € 87 per persoon. Maar als je met je partner komt, krijgt hij of zij 50% korting. Je partner betaalt dan dus slechts € 43,50 en samen betaal je dus geen € 174 maar € 130,50. De prijs is inclusief werkmateriaal.

Waar & Wanneer?

Wil je direct bericht als het zover is? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter, dan ben je de eerste die het hoort.

Waar & Wanneer?

De Masterclass wordt gegeven op woensdag 15 februari 2017, van 18:00 tot 22:00 uur. Inloop vanaf 18:00 met broodjes, smoothies, koffie en thee. Je kunt dus eventueel direct vanuit je werk komen. De locatie is het Pro Parents hoofdkantoor aan de Spaklerweg 50/52 in Amsterdam-Duivendrecht. Je kunt er voor de deur parkeren.

Aanmelden voor de Masterclass

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de Masterclass. Na je inschrijving ontvang je direct een e-mail ter bevestiging van je inschrijving. Daarin vind je ook informatie over de betaling. Je hoeft dus niet meteen online te betalen. We verzoeken je wel om je betaling vóór de dag van de Masterclass in orde te maken.

 • Op dit e-mailadres ontvang je de bevestigingsmail met betalingsinformatie.
 • We zullen je in principe niet bellen, alleen als dat nodig is i.v.m. de Masterclass.
 • De prijs voor de Masterclass is € 87. Als je je partner meeneemt krijgt hij of zij 50% korting. Met z'n tweeën betaal je dan dus geen € 174 maar € 130,50.
 • Indien van toepassing.

 • Bij verzending van dit aanmeldingsformulier beschouwen we je aanmelding als definitief. Direct na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met alle relevante informatie, inclusief informatie over je betaling. Je hoeft niet meteen online te betalen, maar we verzoeken je wel vriendelijk om je betaling vóór de datum van de Masterclass in orde te maken.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al je vragen beantwoord

Keep calm and come to the Masterclass.

Tips en kennis waar je direct wat mee kan.

“Iedereen weet hoe baby’s worden gemaakt, maar niemand vraagt zich af hoe ouders worden gemaakt.”

Remco Claassen – expert leiderschap & effectiviteit

“Zo, ik heb wat geleerd, wij nemen echt wat mee naar huis vandaag. Ontzettend bedankt!”

Deelnemers Masterclass op Negenmaandenbeurs, jonge aanstaande ouders, 20 weken in verwachting van hun eerste

Over Pro Parents

Wij zijn serieus over werk, ouders & kinderen. Het zou niet nodig hoeven zijn dat ouders voortdurend het gevoel hebben te moeten kiezen tussen werk en gezin. Dat mensen hun kinderwens uitstellen, of ertegenop zien het ritme van een baby te combineren met hun werkleven in een intensieve baan. In een werkomgeving die ouders voldoening geeft is de combinatie van werk en gezin de sleutel tot succes.

Pro Parents begeleidt ambitieuze ouders door training, voorlichting, pedagogisch advies en coaching. Ook ontwikkelen we samen met toonaangevende werkgevers oplossingen op basis van wetenschappelijke inzichten en bewezen, effectieve interventies.

Your life connected. Daar worden ouders blij van. Kinderen trouwens ook.