Pro Parents komt graag in gesprek met een

Strategische communicatieadviseur

Pro Parents is een jonge social enterprise met grote ambities. We werken aan een door onderzoek gedreven innovatie binnen het thema werk en ouderschap. Dat doen we met partners in bedrijfsleven, zorg, overheid en wetenschap.

Praktisch vertaalt zich dit naar een programma dat werkgevers helpt om hun ontwikkeling als family friendly firm te versnellen en oudervriendelijk HR-beleid onderdeel van hun DNA te maken.

Op een hoger niveau gaat het om een game changing vernieuwing in het denken rond werk en ouderschap, met sociaal-maatschappelijke effecten en impact op volksgezondheid en economie.

Voor de volgende stappen in onze marketing en communicatie komen we graag in gesprek met een strategische communicatieadviseur.

Je bent een senior communicatiestrateeg met ervaring in de zorgsector, overheid en grootzakelijke markt, en brede kennis van het communicatiewerkveld en -middelen.

Je formuleert communicatiedoelstellingen en ontwikkelt een communicatiestrategie voor de middellange en langere termijn, maar adviseert Pro Parents ook over prioriteiten en focus in de communicatie voor de korte termijn.

Je vertaalt de communicatiestrategie naar een plan dat het richtsnoer vormt voor de praktische implementatie ervan door Pro Parents. Daarnaast begeleidt en monitor je die implementatie op hoofdlijnen, bijvoorbeeld door periodiek overleg.

Je bent sparring partner en adviseur voor de directie, ook op momenten waarop zich tactische communicatiekansen voordoen, bijvoorbeeld door specifieke berichtgeving in de media.

Concrete invulling

De werkzaamheden en samenwerking kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. We staan open voor jouw ideeën daarover.

Meer weten?

We zien je bericht graag tegemoet via onderstaand formulier. Je ontvangt snel een reactie.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.