Sustainable Development Goals: up-date door bedrijven

Sustainable Development Goals: up-date door bedrijven
Sustainable Development Goals: up-date door bedrijven

De bedrijfspraktijk & Sustainable Development Goals (SDG’s). Vrijdag 30 november was Pro Parents –in 2016 Best Practice SDG 5 Gender Equality– aanwezig bij deze conferentie in Rotterdam. Ondernemers dragen namelijk bij aan de Sustainable Development Goals. Maar het schiet niet op. Alle activiteiten zijn op dit moment onvoldoende om de doelen in 2030 te halen. 

Er werden o.a in een levendige speech door Jan Peter Balkenende concrete aanbevelingen gedaan om te versnellen!

Bijna 90 procent van de 130 leden van Global Compact Network Nederland (GCNL) wil bijdragen aan de 17 ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties en communiceert daarover. Onder hen zijn veel grote en kleine bedrijven, zoals Philips, VolkerWessels en Ximedes Software. Dat staat in de voortgangsrapportage die GCNL openbaar maakte op 30 november 2018 tijdens de conferentie ‘De bedrijfspraktijk & Sustainable Development Goals (SDG’s): Van bewustwording naar impact!’

Wil je als bedrijf aan de slag met Ouderschap op de Werkvloer in het kader van de Sustainable Development Goals? 

Maak een afspraak en leer van onze best practice: Working Parenthood: How to create a roadmap supporting challenges at the work floor?

 

Over de auteur

Joyce is expert werkend ouderschap en founder van Pro Parents. Ze is moeder van een dochter en een zoon, op de basisschool. Als bedrijfsantropoloog en opvoedkundige deed Joyce onderzoek naar identiteit en organisatiecultuur, met specialisaties in professionele identiteit en coping-strategieën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *