No time for business as usual

No time for business as usual
No time for business as usual

Frans Timmermans First Vice-President van het Europese Parlement  heeft op 27 oktober 2015 plannen voor 2016 bekend gemaakt.

Onder het krachtige motto ‘no time for business as usual’ werd de ambitie van het Programma geïntroduceerd . In het kader van Global Sustainability Goals adresseert hij 5 kernthema’s: de vierde –in het bijzonder gericht op worklife balance en steun vanaf de werkvloer: “we willen dit jaar echt sociale vooruitgang. We presenteren ‘a New Skills Agenda’… daarnaast geven we een impuls aan de nieuwe start gericht op werk life balance voor ouders, inclusief support vanaf de werkvloer”

Tip voor werkgevers; volgende maand november 2015, worden verdere plannen gepresenteerd.

Speech: Presentation of the 2016 Commission Work Programme to the European Parliament Plenary by First Vice-President Frans Timmermans
Frans Timmermans is sinds 1 november 2014 vicevoorzitter van de Europese Commissie en in de Commissie-Juncker belast met ‘betere regulering’ en duurzame ontwikkeling.

Bron: http://www.europa-nu.nl/id/vjyipuw47xwg/nieuws/speech_presentation_of_the_2016

 

 

Over de auteur

Joyce is expert werkend ouderschap en founder van Pro Parents. Ze is moeder van een dochter en een zoon, op de basisschool. Als bedrijfsantropoloog en opvoedkundige deed Joyce onderzoek naar identiteit en organisatiecultuur, met specialisaties in professionele identiteit en coping-strategieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *