Pro Parents komt graag in gesprek met

Trainers en coaches

Pro Parents is een jonge social enterprise met grote ambities. We werken aan een door onderzoek gedreven innovatie binnen het thema werk en ouderschap. Dat doen we met partners in bedrijfsleven, zorg, overheid en wetenschap.

Praktisch vertaalt zich dit naar een programma dat werkgevers helpt om hun ontwikkeling als family friendly firm te versnellen en oudervriendelijk HR-beleid onderdeel van hun DNA te maken.

Op een hoger niveau gaat het om een game changing vernieuwing in het denken rond werk en ouderschap, met sociaal-maatschappelijke effecten en impact op volksgezondheid en economie.

Wij komen graag in gesprek met (zelfstandige) senior trainers en coaches die een rol kunnen vervullen in onze programma’s.

Je bent opgeleid in gedragswetenschappen en hebt ervaring in het bedrijfsleven op thema’s als bijvoorbeeld HR, talentmanagement, diversiteit en persoonlijke effectiviteit.

In onze interne train-de-trainer programma’s besteden we veel aandacht aan pedagogiek, infant mental health en ouderschapstheorie. Als je hier al kennis van hebt is dat een pre.

Concrete invulling

De werkzaamheden en samenwerking kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. We staan open voor jouw ideeën daarover.

Meer weten?

We zien je bericht graag tegemoet via onderstaand formulier. Je ontvangt snel een reactie.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.