Werken bij Pro Parents

Het verschil maken voor werkende ouders, dat doe je samen.

Wij maken ons hard voor inclusiviteit en diversiteit. Bij onze klanten én binnen ons team. Kom jij Pro Parents versterken? We leren je graag kennen.

Actuele vacatures

Chief Operations Officer

Pro Parents is geen onbekende als het gaat om het ontwikkelen van prijswinnende zorginnovatie binnen de bedrijfsgezondheidszorg. In 2016 creëert het bedrijf het eerste wetenschappelijk onderbouwde offline programma dat aanstaande en werkende ouders support biedt.

De ingezette digitalisering is een waardevolle aanvulling op het offline repertoire en zorgt voor de juiste zorg op het juiste moment. Aanstaande en werkende ouders krijgen rechtstreeks toegang tot gepersonaliseerde informatie, tools en kunnen 24/7 met één druk op de knop contact opnemen met de juiste zorgprofessional.

De Chief Operations Officer (COO) staat aan het roer van Pro Parents en vervult naast de CEO en Head of Product een cruciale rol in de toekomst van het bedrijf en is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing.

Zij/hij is degene die de strategie mede bepaalt, operationeel maakt en de social enterprise doortastend opschaalt. In Nederland, maar uiteindelijk ook in de rest van Europa. Hier is zowel binnen het platform en de strategie als in financieel opzicht voldoende ruimte voor.

Pro Parents Team

Raad van advies

Werk mee aan onze missie

Wij willen zoveel mogelijk werkgevers en werkende ouders bereiken met onze boodschap. Wil jij ons hierbij helpen? Bekijk wie onze verhalen al deelden of neem contact op.