Kom naar Pro Parents Masterclass op 9maandenbeurs

Kom naar Pro Parents Masterclass op 9maandenbeurs
Kom naar Pro Parents Masterclass op 9maandenbeurs

Bijna vader of moeder, hoe wéét je of je er kláár voor bent? Iedereen weet hoe baby’s worden gemaakt, maar niemand vraagt zich af hoe je ouders maakt. Onze Masterclass op de 9maandenbeurs gaat over de psychologie van het ouderschap en de veranderingen die je als aanstaande ouder doormaakt op je werk, in je leven en in je relatie.

In 30 min zal Joyce Knappe, de oprichter van Pro Parents, laten zien wat er gebeurt op het moment dat er een baby komt. Want hoe vind je een nieuw levensritme, en nog belangrijker: welke keuzes maak je om je een goeie ouder te voelen? Door na te gaan wat voor vader of moeder jij straks wilt zijn en wat daarvoor nodig is, voorkom je knelpunten, stress en schuldgevoel. En kun je kind en carrière ook nog eens combineren. Daar worden ouders blij van en baby’s trouwens ook.

Gratis E-book t.w.v. € 39,95 met dé belangrijkste know-how!

Schrijf je na de Masterclass in voor onze nieuwsbrief en je krijgt de laatste wetenschappelijke inzichten over opvoeden, een inkijkje in de uitdagingen van werkende ouders, EN als bonus een gratis E-book t.w.v. € 39,95. Deze valt in maart in je mailbox en bevat tools om als aanstaande ouder een goeie start te maken. Zodat je werk en gezin kunt combineren op een manier die bij jou past.

Goed nieuws voor iedereen die de 9maandenbeurs Masterclass moet missen: iedereen die zich vóór zondag 27 februari inschrijft, krijgt het E-book gratis!

[button align=”left” style=”border1″ color=”white” font=”Open Sans” radius=”4″ link=”https://proparents.nl/inschrijven-nieuwsbrief/”]Laat je e-mail achter[/button]

Pro Parents Masterclass info 9maandenbeurs:

Donderdag 25 februari 2016, 20.30 – 21.00
Vrijdag 26 februari 2016, 13.00 – 13.30

Mama Masterclass
Standnummer: 08.125
Rai Amsterdam
Europaplein 22

 

 

Over de auteur

Joyce is expert werkend ouderschap en founder van Pro Parents. Ze is moeder van een dochter en een zoon, op de basisschool. Als bedrijfsantropoloog en opvoedkundige deed Joyce onderzoek naar identiteit en organisatiecultuur, met specialisaties in professionele identiteit en coping-strategieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *